BISZ - prva međunarodna škola u Hrvatskoj koja postaje dio Cambridge International Schools
Britanska međunarodna škola Zagreb
BISZ - prva međunarodna škola u Hrvatskoj koja postaje dio Cambridge International Schools
Britanska međunarodna škola Zagreb
Ulaz Britanske međunarodne škole Zagreb
Igralište Britanske međunarodne škole Zagreb
Bazen Britanske međunarodne škole Zagreb
Djeca na bazenu
Sportska dvorana Britanske međunarodne škole Zagreb
Školska blagovaonica Britanske međunarodne škole Zagreb
International standard ISO/IEC 11801 specifies general-purpose for IT systems
BISZ - prva hrvatska škola članica COBIS-a

O NAMA

Britanska međunarodna škola Zagreb (BISZ) počela je s radom  2. rujna 2013. godine. To je sestrinska škola O.Š. Kreativan razvoj, privatne obrazovne institucije koja djeluje već dvadeset godina i koja je jedna od vodećih osnovnih škola u Zagrebu i Hrvatskoj. Tijekom proteklih 20 godina O.Š. Kreativan razvoj imala je veliki broj stranih učenika koji su pohađali...

Pročitaj više

KRATKI OPIS PROGRAMA

Engleski jezik je baza našeg kurikuluma, u skladu s ključnim razvojnim fazama britanskog školskog sustava. Ključna razvojna faza 1 odnosi se na 1. i 2. školsku godinu niže osnovne škole,...

Pročitaj više

NOVOSTI

BISZ u Nacionalu

Uoči početka nove školske godine tjednik Nacional predstavio je tri najznačajnije privatne škole u Hrvatskoj. Najveći prostor posvetio je našim školama Kreativnom razvoju i Britanskoj međunarodnoj školi.

Pročitaj više

BISZ u Globusu

U ovotjednom je Globusu veliki članak vezan uz potrebu reforme hrvatskog školskog kurikuluma. Dobar dio članka odnosi se na razgovor ravnatelja naše BISZ, dr. sc. Martin-Tina Časla, te njegove opaske i usporedbe hrvatskog i britanskog kurikuluma. Kao i u mnogočemu drugome, naša je škola začetnik novih ideja na ovim prostorima.  

Pročitaj više

BISZ - Promotivni video 2016.

Britanska međunarodna škola u Zagrebu stvarno je postala međunarodna škola s preko 100 učenika iz 50 zemalja. Koristimo ovu prigodu da zahvalimo svim učenicima, nastavnicima, roditeljima, osoblju, upravi i ostalima koji su pridonijeli stvaranju ovog sjajnog videa. Nadamo se da ćete uživati gledajući ga, a mi uživamo radeći i živeći ga svakodnevno. Britanska međunarodna škola Zagreb - Promotivni video 2016.

Pročitaj više

Posjeta gospodina Maxima Poletaeva BISZu

Danas je naša škola ugostila vrlo uvaženog gosta iz Rusije, gospodina Maxima Poletaeva, bliskog prijatelja našeg ravnatelja. Gospodin Poletaev je dopredsjednik Sberbanke, najveće istočnoeuropske banke. Gospodin Poletaev je našim učenicima održao kratko predavanje o važnosti kvalitetnog obrazovanja, brzim promjenama u suvremenom društvu gdje nova zanimanja i vještine zahtjevaju sve kvalitetnije obrazovanje.  Naglasio je koliko cijeni britanski obrazovni sustav i vrijednosti koje on pruža mladim ljudima u njihovim stremljenjima budućim karijerama. Na kraju je, na oduševljenje okupljenih učenika i gostiju, razrezao ogroman kolač u obliku tradicionalne ruske figure Matrjoške.

Pročitaj više