NOVOSTI

Lounge room

Datum objave 08.02.2018. Lounge room

Why fit in when you were born to stand out'... This is one of Dr. Seuss' classical quotes which can be seen up on the wall in our new school 'lounge room'. This latest addition which opened at the start of semester two has been a hit amongst our staff and students. The multi-purpose facility is being used for guided reading, playing games and free time.

Pročitaj više

BISZ - Cambridge Strategies & Innovation 800

Datum objave 30.06.2017. BISZ - Cambridge Strategies & Innovation 800

Britanska međunarodna škola Zagreb ponosna je istaknuti da smo dio velikoga Cambridge Strategies i Innovation 800 projekta

Pročitaj više

BISZ u Nacionalu

Datum objave 12.06.2017. BISZ u Nacionalu

Uoči početka nove školske godine tjednik Nacional predstavio je tri najznačajnije privatne škole u Hrvatskoj. Najveći prostor posvetio je našim školama Kreativnom razvoju i Britanskoj međunarodnoj školi.

Pročitaj više

BISZ u Globusu

Datum objave 12.06.2017. BISZ u Globusu

U ovotjednom je Globusu veliki članak vezan uz potrebu reforme hrvatskog školskog kurikuluma. Dobar dio članka odnosi se na razgovor ravnatelja naše BISZ, dr. sc. Martin-Tina Časla, te njegove opaske i usporedbe hrvatskog i britanskog kurikuluma. Kao i u mnogočemu drugome, naša je škola začetnik novih ideja na ovim prostorima.  

Pročitaj više

BISZ - Promotivni video 2016.

Datum objave 12.06.2017. BISZ - Promotivni video 2016.

Britanska međunarodna škola u Zagrebu stvarno je postala međunarodna škola s preko 100 učenika iz 50 zemalja. Koristimo ovu prigodu da zahvalimo svim učenicima, nastavnicima, roditeljima, osoblju, upravi i ostalima koji su pridonijeli stvaranju ovog sjajnog videa. Nadamo se da ćete uživati gledajući ga, a mi uživamo radeći i živeći ga svakodnevno. ...

Pročitaj više

Posjeta gospodina Maxima Poletaeva BISZu

Datum objave 12.06.2017. Posjeta gospodina Maxima Poletaeva BISZu

Danas je naša škola ugostila vrlo uvaženog gosta iz Rusije, gospodina Maxima Poletaeva, bliskog prijatelja našeg ravnatelja. Gospodin Poletaev je dopredsjednik Sberbanke, najveće istočnoeuropske banke. Gospodin Poletaev je našim učenicima održao kratko predavanje o važnosti kvalitetnog obrazovanja, brzim promjenama u suvremenom društvu gdje nova zanimanja i...

Pročitaj više

Novogodišnji koncert 2014.

Datum objave 12.06.2017. Novogodišnji koncert 2014.

Zadivljujući rast našeg BISZ-a, koji je u godinu dana dosegao brojku od stotinu učenika, okrunjen je ovog tjedna spektakularnim koncertom i vatrometom.

Pročitaj više

BISZ postaje Cambridge International School

Datum objave 12.06.2017. BISZ postaje Cambridge International School

Britanska međunarodna škola Zagreb s veseljem Vas obavještava da je uspješno dovršila proces registracije i provjere potreban da postane Cambridge škola. To je jedan od najprestižnijih međunarodnih edukacijskih programa priznat i cijenjen u cijelom svijetu. Dobitak CIE članstva važna je prekretnica u razvoju škole. Time je Britanska međunarodna škola Zagreb prva...

Pročitaj više

Novogodišnji koncert 2015.

Datum objave 27.12.2015.

Youtube link

Pročitaj više

Čestitka predsjednice Republike Hrvatske

Datum objave 24.06.2015. Čestitka predsjednice Republike Hrvatske

Britanska međunarodna škola Zagreb je dio Osnovne škole Kreativan razvoj koja upravo slavi 20 godina uspješnog rada kao najstarija privatna osnovna škola u Zagrebu. Posebno nam je draga čestitka Predsjednice Republike Hrvatske.

Pročitaj više

Cambridge u Zagrebu

Datum objave 24.05.2015. Cambridge u Zagrebu

Jedina smo škola u Hrvatskoj koja od siječnja pripada prestižnoj i svjetski poznatoj Cambridge International Schools.

Pročitaj više

Ples

Datum objave 24.10.2014. Ples

Sa zadovoljstvom objavljujemo da je izborna aktivnost “Ples” za djevojčice u BISZ, zahvaljujući njihovom velikom interesu, konačno počeo. Taj novi izborni predmet u našoj školi predaje nova članica našeg učiteljskog tima: gospođica Lea. Učenice će učiti različite elemente jazz dancea, hip-hopa te modernog plesa.

Pročitaj više

Prvi školski dan 2014/15

Datum objave 04.09.2014.

Druga je godina u BISZ-u krenula punom parom! Imamo više nastavnika, učenika i mogućnosti izbora no što smo imali ikad prije. Želimo dobrodošlicu svima koji su se pridružili zajednici BISZ-a. Kako bi školska godina mogla redovno funkcionirati, molimo vas da sve formulare koji su poslani kući vratite razrednicima što prije da bismo mogli završiti raspored. Nakon toga...

Pročitaj više

Početak školske godine 2014/2015.

Datum objave 29.08.2014.

Dragi članovi BISZ zajednice, Nadamo se da ste proveli opuštene i vesele ljetne praznike jer, nova je školska godina pred vratima! Obavještavamo vas da škola počinje u ponedjeljak, 8. rujna u 9. 00 sati. Savjetujemo vam da dođete pola sata prije početka nastave. Pratite našu web stranicu kako biste bili informirani o budućim događanjima.  

Pročitaj više

BISZ slavi rođendan britanske kraljice

Datum objave 21.04.2014. BISZ slavi rođendan britanske kraljice

Danas su učenici BISZ-a proslavili rođendan kraljice Elizabete. Uz pjesmu, ples i ukusnu tortu ukrašenu zastavom Velike Britanije, održali su vlastitu ceremoniju "Trooping the Colour ". U duhu izgradnje zajedništva, učenici viših razreda odigrali su nogometnu utakmicu protiv svojih profesora; bio je to dan ispunjen zabavom. Neki su se od roditelja pridružili...

Pročitaj više

BISZ - prva hrvatska škola članica COBIS-a

Datum objave 01.04.2014. BISZ - prva hrvatska škola članica COBIS-a

Ponosni smo što možemo objaviti da je naša BISZ škola potvrđena od strane COBIS-a kao Member School za školsku godinu 2013.-2014. S tim priznanjem postali smo prva hrvatska škola koja je primila tu vrlo vrijednu akreditaciju.

Pročitaj više

Dan otvorenih vrata u Britanskoj međunarodnoj školi Zagreb

Datum objave 27.03.2014. Dan otvorenih vrata u Britanskoj međunarodnoj školi Zagreb

U četvrtak 24.4. s početkom od 16h do 18h imati ćemo Dan otvorenih vrata! Dođite, pogledajte što naša škola nudi iz svojeg bogatog programa i uvjerite se zašto se za nas smatra da smo među najboljima u ovom dijelu Europe.

Pročitaj više

Međunarodni program razmjene

Datum objave 24.03.2014. Međunarodni program razmjene

Ovaj tjedan učenici BISZ-a bili su privilegirani imati priliku raditi sa grupom od sedam ruskih učenika iz vodeće privatne škole u ''Međunarodnom programu razmjene''. Zahvaljujemo im na izvrsnoj razini sudjelovanja u različitim razredima i temama. Želimo im siguran put kući!

Pročitaj više

UPISI 2014/2015

Datum objave 24.03.2014. UPISI 2014/2015

Druga polovica školske godine je u tijeku. Kada kažemo to, vrijeme je da pogledamo sljedeću godinu. Sretni smo objaviti da se BISZ širi i od ožujka 2014. prihvaćamo prijave za Vrtić, Osnovnu školu 1-6 (razreda), Nižu srednju (7-9 razreda), Srednju IGCSE, GCSE(razredi 10-11) i Višu srednju AS & A2 razini (12-13 razredi).

Pročitaj više

100 dana u BISZ

Datum objave 20.01.2014. 100 dana u BISZ

Danas su naši učenici slavili 100 dan u BISZ. Napravili su kolaž zajedno sa svojim učiteljima za tu proslavu. Čestitamo svim zaposlenicima, roditeljima i najviše učenicima naše škole u ovim sjajnim danima iza nas. Nastavimo svi zajedno uspješno razvijati našu školu!

Pročitaj više

Božićna priredba

Datum objave 26.12.2013. Božićna priredba

Ovaj tjedan slavili smo oproštaj od 2013. godine. To je bila prva predstava što su je naša djeca pripremila za svoje roditelje i ugledne goste. Svi su bili više nego oduševljeni sa njihovim izvedbama, posebno od najmlađih. Vrtićanci „Snjegovići‟ bili su impresionirani s publikom, a neka djeca dijelila su čak i zajedničke emocije; suze i smijeh. Učenici...

Pročitaj više

BISZ pokrenuo predmet Arapski jezik

Datum objave 26.10.2013. BISZ pokrenuo predmet Arapski jezik

The British International School of Zagreb nudi samo najbolje međunarodno obrazovanje svojih studenata slijedeći suvremene nastavne planove, programe i metode. Sretni smo zbog objave da smo od danas u mogućnosti ponuditi arapski jezik kao izborni predmet. Vrlo smo ponosni što možemo ponuditi našim polaznicima takav jedinstven i izazovan predmet!

Pročitaj više

BISZ je dobila ISO certifikat

Datum objave 24.10.2013. BISZ je dobila ISO certifikat

BISZ je dobila međunarodno priznati ISO/IEC 11801 certifikat koji potvrđuje kako je naša škola, kad je riječ o informatičkom sustavu i infrastrukturi, opremljena u skladu s najvišim međunarodnim standardima.            

Pročitaj više

Dan neovisnosti

Datum objave 08.10.2013.

Dragi roditelji, zaposlenici i prijatelji naše škole, obavještavamo vas da sutra nećemo raditi zbog obilježavanja državnog blagdana Dana neovisnosti!

Pročitaj više

Informacije o prehrani

Datum objave 24.09.2013.

Učenici u British International School of Zagreb imaju cjelodnevni raspored. Da bi dobili dovoljno energije tijekom dana, odabiremo najkvalitetniju hranu za njih. U najvećoj mjeri poštujući nacionalne i vjerske pripadnosti djece, te kulture u kojima su odgajani i odrasli, a u dogovoru s roditeljima spremni smo i kroz prehranu poštovati vjeru i naciju. U školskoj kuhinji...

Pročitaj više

Otvaranje British International School of Zagreb

Datum objave 26.08.2013. Otvaranje British International School of Zagreb

Nakon dugog iščekivanja danas je British International School of Zagreb otvorio svoja vrata. Učenici i zaposlenici prisustvovali su ceremoniji otvaranja škole koju su vodili ravnatelj dr.sc Martin-Tino Časl, direktor marketinga Tino Sven Časl, MBA i kordinator nastave Frank Jelincic. Poslije uvodne ceremonije učenici su provedeni kroz školu kako bi im se pokazali...

Pročitaj više

Otvara se British International School of Zagreb

Datum objave 25.05.2013. Otvara se British International School of Zagreb

U Aktualu je objavljen članak: U rujnu se u Zagrebu otvara British International School of Zagreb, prva po Britanskom kurikulumu. Kompletan članak možete pregledat u pdf dokumentu (ispod je naveden link).

Pročitaj više

UPISI 2013/2014

Datum objave 24.05.2013. UPISI 2013/2014

Ulaskom Hrvatske u EU, potražnja za međunarodnim školama će značajno porasti te ponosni smo objaviti da Međunarodna britanska škola Zagreb (BISZ) prima zahtjeve za upis u iduću školsku godinu 2013/2014.

Pročitaj više
Arhiva novosti

NOVOSTI

Lounge room

Why fit in when you were born to stand out'... This is one of Dr. Seuss' classical quotes which can be seen up on the wall in our new school 'lounge room'. This latest addition which opened at the start of semester two has been a hit amongst our staff and students. The multi-purpose facility is being used for guided reading, playing games and free time.

Pročitaj više

BISZ - Cambridge Strategies & Innovation 800

Britanska međunarodna škola Zagreb ponosna je istaknuti da smo dio velikoga Cambridge Strategies i Innovation 800 projekta

Pročitaj više

BISZ u Nacionalu

Uoči početka nove školske godine tjednik Nacional predstavio je tri najznačajnije privatne škole u Hrvatskoj. Najveći prostor posvetio je našim školama Kreativnom razvoju i Britanskoj međunarodnoj školi.

Pročitaj više

BISZ u Globusu

U ovotjednom je Globusu veliki članak vezan uz potrebu reforme hrvatskog školskog kurikuluma. Dobar dio članka odnosi se na razgovor ravnatelja naše BISZ, dr. sc. Martin-Tina Časla, te njegove opaske i usporedbe hrvatskog i britanskog kurikuluma. Kao i u mnogočemu drugome, naša je škola začetnik novih ideja na ovim prostorima.  

Pročitaj više

BISZ - Promotivni video 2016.

Britanska međunarodna škola u Zagrebu stvarno je postala međunarodna škola s preko 100 učenika iz 50 zemalja. Koristimo ovu prigodu da zahvalimo svim učenicima, nastavnicima, roditeljima, osoblju, upravi i ostalima koji su pridonijeli stvaranju ovog sjajnog videa. Nadamo se da ćete uživati gledajući ga, a mi uživamo radeći i živeći ga svakodnevno. Britanska međunarodna škola Zagreb - Promotivni video 2016.

Pročitaj više